Facing the War of Talents:

de HR-weg die voor ons ligt in 2022

Inzichten waarmee je de uitdagingen van komend jaar succesvol tegemoet kunt

 

Sinds 2020 hebben we allemaal grote veranderingen ervaren in ons privé- en professionele leven. Maar misschien wel de meest cruciale verandering voor ons als leiders is de overgang naar zeer flexibele werkplekken met verschillende teamstructuren, werkmodellen en individuele behoeften.

People Strategies richt zich in 2022 op nieuwe gebieden van de werknemerservaring en teamstructuren, terwijl we blijven worstelen om de beste talenten aan te trekken en te behouden. Een belangrijke les die we zagen terwijl we met klanten, experts en HR-leiders spraken: bedrijven die hun mensen niet op de eerste plaats hebben staan, kunnen er zeker van zijn dat het talent zo snel mogelijk weer vertrekt, dat hun werkgeversmerk is beschadigd en dat de productiviteit terugloopt. En de impact die dit onvermijdelijk heeft op de bedrijfsprestaties wordt pas duidelijk als het te laat is.

  • Hoe kunnen we, nu we dit weten, voorkomen dat we hiermee te maken krijgen?
  • Hoe kunnen we een uittocht van talent voorkomen?
  • En wat is er nodig om überhaupt nieuw toptalent aan te trekken en, belangrijker nog, hoe kunnen we hen behouden?

In de webinar ‘Facing the War of Talents – De HR-weg die voor ons ligt in 2022’ delen we inzichten en resultaten met je, die wij zelf hebben verzameld met behulp van een enquête onder HR-leiders en medewerkers. Onze PW. host Marilijn Boumeester gaat over deze resultaten en bevindingen in gesprek met Lars Boom, Country Manager Benelux bij Personio. 

Schrijf je direct in voor het gratis on-demand webinar Facing the War of Talents. 

Dit webinar wordt aangeboden door:

Personio-logo

Facing-the-War-of-Talents